MenjadorSituat entre el Parc Natural del Delta de l’Ebre i el Parc Natural dels Ports, i pròxim a la ciutat de Tortosa, permet als seus ocupants poder visitar amb petits desplaçaments el paisatge divers de les TERRES DE L’EBRE. 

El Mas Daudén ha estat, des de meitat de segle passat, l’habitatge i el lloc de treball de la família de Cristóbal Daudén i Isabel Lamata, i dels seus fills Jaime, Joaquín i Cristóbal. Originaris de l’Aragó -ell provenia d’Iglesuela del Cid i ella d’Alcorisa- van fer-se càrrec de la finca l’any 1945, un any després que la seva germana Mariana Daudén Royo la comprés.

La propietària es va construir allí un habitatge per estiuejar-hi quan fixà la seva residència a Saragossa, és la casa que es veu en accedir-hi i que coneixem com a “Casa de les Ties”, ja que Mariana compartia les estades amb les seves germanes Consuelo i Teresa.  

Amb els anys, la resta d'habitatges s’han anant transformant per adaptar-se al negoci familiar: una petita explotació agrícola i ramadera que va començar amb deu vaques per a llet i es va ampliar amb la cria de bous. 

Abandonat el negoci ramader els anys 80, els néts, actuals propietaris, han rehabilitat la casa, que compta ara amb quatre habitacions amb bany, totes elles amb calefacció, una cuina i una gran sala d'estar amb llar de foc, moltes finestres encarades al sud, grans portes, i espais interiors i exteriors generosos que respecten l'ambient d’una casa de camp.